Spelregels

kid boy and mother playing together with cup toys
Doelstellingen en voorwaarden van de Speelgoedbank

Een van de belangrijkste uitgangspunten van het ontvangen en weggeven van het speelgoed, is dat het nog om goed bruikbaar speelgoed moet gaan. Wij willen de kinderen die met hun ouders, verzorgers of opa en oma bij ons komen echt blij maken met het speelgoed.

De speelgoedbank is bedoeld voor gezinnen die onder de armoedegrens leven. Ouders of verzorgers kunnen op de woensdag- of de vrijdagmiddag die wij open zijn speelgoed komen halen voor de kinderen. Wanneer ouders of verzorgers niet in staat zijn om het speelgoed voor de kinderen op te komen halen, mogen de opa’s of oma’s van de kinderen in hun plaats komen. Het is echter niet toegestaan dat er meerdere personen per gezin speelgoed komen halen.

Men mag per gezin vier keer per kalenderjaar komen en voor elk kind drie stuks speelgoed meenemen en een boek. Het is echter wel de bedoeling dat men een verwijsbriefje heeft van bijvoorbeeld de Kleding- of Voedselbank. Verder is het ook mogelijk dat een leerkracht, of een hulpverlener, zoals een arts, verpleegkundige, geestelijk verzorger, sociale dienst, schuldsanering, op hun eigen briefpapier een doorverwijzing schrijft naar de speelgoedbank met uw identiteitsnummer daarop (bijv. van uw rijbewijs). Bekijk het kopje hulp voor informatie voor de doorverwijzer. Wij zijn niet regio gebonden, dus komt u niet uit Amersfoort en heeft u de juiste verwijzing dan bent u van harte welkom.

U neemt onder eigen verantwoording het speelgoed dat u heeft uitgezocht mee. Dit betekent ook dat het uw eigen verantwoording is dat uw kinderen ermee spelen en dat de Speelgoedbank op geen enkele wijze aansprakelijk is voor schade of letsel ontstaan door het spelen met speelgoed verkregen door de Speelgoedbank. Wanneer u het speelgoed meeneemt moet u hier ook voor tekenen. Speelgoed verkregen door de Speelgoedbank valt onder geen enkele garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>