Speelgoed en doneren

V

donatie

 

Geachte bezoeker,

De Speelgoedbank heeft gemerkt dat er veel vraag is naar fietsjes en daarom willen wij u vragen, als u nog tweedehands fietsjes heeft, om deze aan ons te doneren. Zelfs als ze wat kleine gebreken hebben. Wij knappen ze ook op.
De fietsen kunnen ingeleverd worden tijdens de openingstijden, check deze op onze site. Wij zitten gevestigd op de Argonweg 10 op de Isselt in Amersfoort.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en alle vrijwilligers van de Speelgoedbank

Financiële donaties zijn uiteraard van harte welkom, dit kunt u doneren op ons bankrekeningnummer  NL32SNSB0851163912. Met dit geld betalen we onkosten, zoals huur en dergelijke. Maar we willen hiermee ook speelgoed kopen voor leeftijden waar  niet of nauwelijks speelgoed voor binnenkomt. En we willen graag actueel speelgoed gaan aanschaffen, zodat onze doelgroep ook een beetje met de trends mee kan doen.

Bruikbaar speelgoed, kinder/jeugdboeken, fietsen, driewielers en stepjes in alle maten kunnen wij als Speelgoedbank goed gebruiken om kinderen, uit gezinnen die op of onder de armoedegrens leven, blij mee te maken. Heeft u bruikbaar speelgoed over? Dan kunt u dit speelgoed bij ons brengen tijdens onze openingstijden of als dit niet lukt, kunt u via de mail contact op nemen om een afspraak te maken.

Welk speelgoed kunnen wij goed gebruiken? Uit hygiënisch oogpunt nemen wij liever geen gebruikte of onverpakte knuffels aan, ervaring heeft ons geleerd dat we het moeilijk kwijtraken. Ook hebben we bijvoorbeeld al heel veel gezelschapsspellen, puzzels en boeken, maar zouden wij graag meer Lego, Playmobil, Knex, Nopper en Duplo, in ons assortiment willen opnemen.

Omdat wij uit ervaring weten dat het laatstgenoemde speelgoed niet zo vaak aan ons wordt geschonken, zijn wij ook erg gebaat bij een financiële gift. Wij kunnen met het geld kwalitatief goed speelgoed kopen, waar wij de kinderen die bij ons komen erg blij mee kunnen maken.

Ons bankrekeningnummer: NL32SNSB0851163912