cute_kids_cute_play-wide

Over ons

Hoe belangrijk is het niet dat kinderen onbezorgd kunnen spelen! Vandaag de dag wordt het echter voor steeds meer gezinnen lastig om leuk speelgoed te kopen. Er leven namelijk steeds meer gezinnen onder de armoedegrens in Nederland, waardoor er gewoon geen geld overblijft om aan speelgoed uit geven. Hier moet iets aan veranderen!
Speelgoed vormt misschien geen eerste levensbehoefte, maar is wel erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Elk kind heeft recht om te spelen!

In september 2008 konden wij dankzij woningbouwvereniging Portaal als eerste Speelgoedbank in Nederland onze deuren openen aan het Kwikstaartpad 18 in Amersfoort.

Nu, zes jaar later hebben wij samen met Voedselfocus Amersfoort en de Kledingbank een nieuw onderkomen betrokken aan de Argonweg 10. Op 24 september 2014 is het pand, onder grote belangstelling, officieel geopend door Jetta Klijnsma, Staatssecretaris van Sociale zaken en Werkgelegenheid. Ons nieuwe onderkomen biedt nu voldoende ruimte en doordat we samen met de Voedselbank en de Kledingbank onder één dak zitten kunnen onze cliënten nog beter geholpen worden.