feest

Fotogalerij

8 september 2018 hebben wij groot feest!

Juli 2018:

 

September 2017:

Op donderdag 28 september hebben werknemers van Nutreco ons fantastisch geholpen met schoonmaak werkzaamheden . Hartelijk dank daarvoor.

ANWB doneert aan de Speelgoedbank

Bij de Speelgoedbank mogen kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben 4 keer per jaar speelgoed uitzoeken. Het speelgoed bij de Speelgoedbank komt van donaties, sponsoracties en via gezinnen die hun vrijwel nieuwe speelgoed niet meer gebruiken. Iedereen kan zich een voorstelling maken van een gezin die de touwtjes aan elkaar moet knopen om het hoofd boven water te houden. Elk kind heeft iets voor zichzelf nodig, om mee te spelen en zich te ontwikkelen. Een bal, een pop, een fiets. Voor veel kinderen zo normaal en tegelijk voor veel kinderen ook niet. Met een groep betrokken vrijwilligers wordt de Speelgoedbank gerund. 

De ANWB heeft een mooie actie opgezet waarbij zij oude fietsen opknapt en weggeeft aan oa de Speelgoedbank.

Ken je een gezin die wat extra’s kan gebruiken, neem contact met ons op hoe we hen kunnen helpen. Wil je zelf meehelpen? Graag! Op woensdagmiddag en/of vrijdagmiddag hebben we mensen nodig die helpen in de winkel. Contactpersoon is Annemieke 06-49937783

 

Juni 2017:

Veel dank aan personeel van de onlangs nieuw geopende spellenwinkel ‘Dice & Legends’ in Amersfoort voor de gulle donatie van deze mooie spellen! 

Mei 2017:

Ook dit jaar sparen de communicanten van de St. Josephkerk in Hooglanderveen voor de Speelgoedbank! 

Maart 2017:

De speelgoedbank heeft geholpen aan onderstaand project:

 

Project Kalapuwa Sri-Lanka.     

Van 26 februari 2017 tot en met 15 maart 2017  zijn ze vanuit Nederland naar Sri-Lanka geweest om een vervolg te geven aan het project Kalapuwa.

“Eind januari hebben we een 20 foot container gestuurd naar Sri-Lanka met veel hulpgoederen zoals rolstoelen, campingbedjes, rollators, kleding, speelgoed en vele andere goederen. Met dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen zoals Splash Toys, leverancier van Speelgoed, De Speelgoedbank van Amersfoort, de Kledingbank van Amersfoort. Deze hulpgoederen zijn uitgereikt samen met de hulpverleners aan een startende crèche. Ongeveer 300 kinderen mochten kleding en wat speelgoed uitzoeken. Al met al een daverend succes en voor herhaling vatbaar.”

 

Januari 2017: 

Hartelijk dank voor de hulp bij uitzoeken en schoonmaken van ingezameld speelgoed door kinderen van verschillende locaties van de BSO van de SKA .
Op deze manier konden wij kinderen bewust maken, dat er ook kinderen zijn die niet veel hebben/niets hebben en bij de Speelgoedbank speelgoed kunnen krijgen.

 

September 2016: Bronvermelding: AmersfoortNu speelgoedbank

 April 2016: Bekijk dit filmpje vanaf minuut 5:15. Filmpje

December 2015: Met dank aan de brugklassen van Mavo Muurhuizen. IMG_1611 IMG_1609

December 2015: Deze 2 leerlingen van De Gondelier, hebben ons, na een interview, geholpen met schoonmaken van de stelling met de auto’s. Dank jullie wel!

gondelier

December 2015: Met dank aan Albert Heyn Noorderwierweg en Obs De Magneet te Amersfoort.

DSC_0539 3ddef4a1-a456-4433-9efb-feea845e3cf5 _DSC0661 DSC_0540

November 2015: Grote opkomst bij speelgoedinzameling Puur Makelaars Bussum voor de Speelgoedbank, klik hier voor het stuk in de krant.

 

IMG_0744 IMG_0743 IMG_0741 IMG_0742

November 2015:  Een fantastische opbrengst van Obs De Border, Amersfoort.

MeanderMeander1

In oktober overhandigde OBS De Meander  ingezameld speelgoed aan de Speelgoedbank.

Tijdens de week dat OBS De Meander haar 25-jarig bestaan vierde en aandacht besteedde aan het 20-jarig bestaan van Stichting Meerkring, heeft de school een inzamelingsactie gehouden van bruikbaar speelgoed voor de Speelgoedbank. Op vrijdag 16 oktober kon een mooie verzameling bruikbaar speelgoed worden overhandigd aan mevr. Jansen, vertegenwoordigster van de Speegoedbank.

Op de foto een klein deel van het verzamelde speelgoed en de symbolische overhandiging van het inzamelingsresultaat aan mevr. Jansen door Joop Stas,directeur van OBS De Meander.

foto bieshaar sgb

In september mochten we deze cheque en een hele lading speelgoed in ontvangst nemen, ingezameld door OBS Bieshaar in Hoogland.

speelgoedbank donatie kerkdonatie kerk

Op zondag 28 juni mochten we in de st. Josephkerk in Hooglanderveen een donatie ter waarde van €647,37 in ontvangst nemen ter ere van de Terug kom viering.

IMG_2023IMG_2028

Op zaterdag 13 juni mochten we in de St. Martinuskerk  in Hoogland een cheque in ontvangst nemen ter waarde van €1.392,46. Dit bedrag is bijeengebracht d.m.v. het spaarproject voor de Eerste heilige communie.

IMG_0670

Op vrijdag 12 juni mochten we deze cheque ter waarde van € 2.478,47 van Basisschool Atlantis in Vathorst. Zij hebben de laatste 2 weken van April geld ingezameld voor de Speelgoedbank Amersfoort.

 foto-2gabriefoto-3gabriefoto-4gabrie

In april heeft de Gabrie Mehenschool speelgoed ingezameld en gedoneerd aan de Speelgoedbank-Amersfoort.

IMG_1171

Op 19 november mocht de Speelgoedbank-Amersfoort een donatie bestaande uit ingepakt, nieuw speelgoed in ontvangst nemen. Deze donatie werd gedaan door de firma Otis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>